Primăria Călinești

PRIMĂRIA CĂLINEȘTI

Județul Argeș

Ziua Mondială a Mediului

05/06/2021

De ziua Mondiala a Mediului primarul Mihai Georgescu a participat la activitatile de curatenie, si va transmite urmatorul mesaj:

  ” Dragi concetățeni,

  Astăzi, de Ziua Mondială a Mediului, am organizat a treia acțiune din cadrul campaniei Călinești o Comună Europeană Curată. La activitățile de curățenie desfășurate în toate satele au participat aproximativ 300 de cadre didactice și elevi de la școlile Călinești, Vrănești, Urlucea și Valea Corbului. Împreună cu aceștia au participat Consilierii Locali din partidele PSD, PER și USR și întregul aparat al Primăriei, colectând peste 500 saci de gunoi. Pe această cale doresc să le mulțumesc participanților și să atrag atenția cetățenilor să păstreze curățenia în localitate.

  Toți participanții vor primi diplome de participare, iar copiii vor fi recompensați cu pizza pentru efortul depus și implicarea în curățenia comunei.

  Neatenția cetățenilor duce la primirea unor amenzi foarte mari din partea Gărzii de Mediu, pe care Primăria trebuie să le plătească. Acest fapt afectează bugetul local, pe care dorim să îl folosim pentru comună, nu pentru a plăti amenzi.

  Totodată, vă reamintesc că în zilele de Luni din prima și a treia săptămână din fiecare lună se va ridica gunoiul reciclabil din toate satele. În lipsa sacilor speciali vă încurajez să Selectați gunoiul si sa îl puneți in saci obișnuiți.”

Last modified: 22/07/2021

Comments are closed.

Translate »