Primăria Călinești

PRIMĂRIA CĂLINEȘTI

Județul Argeș

Videoconferință cu oficiali din Palestina pentru a stabili o colaborare comercială

16/12/2021

La 14 Decembrie Primarul comunei Călinești, Mihai Georgescu, a avut o întâlnire în format video-conferință cu primarul municipalității Gaza, domnul Yahya Al-Sarraj pentru a discuta posibilitatea unei colaborări comerciale. La discuții au participat membrii din consiliul municipal Gaza, reprezentantul pentru cooperare internațională,  un reprezentant al Asociației oamenilor de afaceri din Gaza, directorul pentru programe și proiecte al Asociației Palestiniene de Dezvoltare Agricolă, precum și reprezentantul biroului comercial palestinian. 

Partea palestiniană a fost plăcut impresionată de potențialul pe care comuna Călinești îl oferă și și-a arătat interesul în agricultura specifică zonei. Primarul Mihai Georgescu a invitat oficialii palestinieni să viziteze comuna, precum și județul Argeș și a asigurat de tot sprijinul său în dezvoltarea parteneriatelor benefice atât pentru cetățenii din Călinești cât și pentru cei din Gaza. 

Această video-conferință a fost posibilă cu sprijinul domnului doctor Majed Alashi, cetățean palestinian rezident în România, care a și participat la discuții. 

Last modified: 16/12/2021

Comments are closed.

Translate »