Primăria Călinești

PRIMĂRIA CĂLINEȘTI

Județul Argeș

Un nou serviciu medical esenţial pentru cetăţeni se deschide la Călineşti!

29/09/2021

Începând cu 1 octombrie, locuitorii din Călineşti vor avea la dispoziţie un centru de permanentă care are ca obiect de activitate asistenţa medicală în regim de gardă şi va funcţiona în incinta Spitalului Călineşti. Centrul va deservi locuitorii din Călineşti şi Topoloveni.

Primarul Mihai Georgescu a sprijinit în permanenţă această iniţiativă şi s-a implicat în finalizarea rapidă a proiectului.

Cu ajutorul domniei sale, dotarea centrului a fost realizată din bugetul local.

Primarul Mihai Georgescu s-a implicat personal pentru ca centrul să poată fi deschis înainte de începerea sezonului rece, întrucât sănătatea şi bunăstarea locuitorilor comunei sunt principalele lui priorităţi.

De asemenea centrul a fost realizat şi cu sprijinul Spitalului Costeşti, Spitalului Judeţean Argeş, Spitalului de Pediatrie şi UAMS Călineşti, care ne-a pus la dispoziţie aparatura medicală necesară. Totodată, colaborăm cu Serviciul de Ambulanţă Argeş, care ne-a predat o ambulanţă de tip ACD pentru intervenţia medicilor la domiciliul pacienţilor.

CAS si DSP Argeş au avut un rol important în procesul de autorizare, înfintare si contractare a acestui centru.

Proiectul a fost realizat sub coodonarea doamnei Maria Magdalena Gheorghe, functionarul desemnat al primăriei pentru implementarea activităților medicale, care  s-a dedicat şi a depus toate eforturile necesare pentru ca centrul să fie foarte bine dotat şi să fie la dispoziţia cetăţenilor cât mai repede posibil. Astfel, de serviciile medicale vor beneficia toate categoriile de cetăţeni, asiguraţi şi neasiguraţi.

Mulțumim tuturor medicilor și asistentilor ce s-au asociat în acest proiect și au făcut posibilă desfășurarea activității de la 01.11.2021

 

Last modified: 03/11/2021

Comments are closed.

Translate »