Primăria Călinești

PRIMĂRIA CĂLINEȘTI

Județul Argeș

RECENSĂMÂNTUL POPULAȚIEI ȘI LOCUINȚELOR – până în 17 iulie 2022

12/07/2022


Stimați cetățeni,

În comuna Călinești, avem un număr de 10 recenzori pe teren pentru colectarea datelor prin interviuri față în față de la populația care nu s-a autorecenzat, dar și de la persoanele care nu au primit confirmarea autorecenzării în etapa anterioară. Ultima etapă a Recensământului Populației și Locuințelor se va desfășura până în data de 17 iulie 2022! În total, comuna Călinești are prevăzut 10 de recenzori pentru colectarea datelor de la toate gospodăriile de pe raza UAT Călinești

Participarea la recensământ este obligatorie!

‼Conform art. 54 din OUG 19/2020 privind organizarea și desfășurarea Recensământului Populației și locuințelor din România în anul 2021, cu modificările și completările ulterioare, refuzul de a furniza informații sau furnizarea de date incomplete sau eronate constituie contravenții: amenda este cuprinsă între 1.000 – 3.000 de lei!

‼ATENȚIE Recenzorii de teren nu cer informații confidențiale, precum datele cardurilor bancare, averea sau veniturile realizate, istoric medical sau simpatii politice, fiecare recenzor având obligația de a prezenta legitimația cu însemnele Recensământului.

Last modified: 12/07/2022

Comments are closed.

Translate »