Primăria Călinești

PRIMĂRIA CĂLINEȘTI

Județul Argeș

Primarul Mihai Georgescu – alături de cetățeni !

24/07/2022

Comunitatea are nevoie de noi tot timpul, iar edilul nostru știe foarte bine asta, fiind un om al faptelor, a ales sa pereacă acest final de săptămână alături de cealaltă familie, și anume cetățenii săi dragi !

În comună, se lucrează la repunerea în funcțiune a unor izvoare, curățarea și împrejmuirea unui teren, în Valea Călinești, astfel, domnul primar Mihai Georgescu a verificat personal bunul mers al lucrarilor, dorind în viitor să-l transforme în loc de joacă pentru copiii din zonă.

Altă prioritate pentru administrația actuală este susținerea sănătăţii mamelor adolescente și prevenirea maternității timpurii, proiect realizat prin parteneriat cu Asociația Salvați Copiii – Filiala Argeș.

Astfel, zeci de mame ( dintre care și minore) au primit pachete cu alimente, produse de igienă, scutece de unică folosință.

În cadrul acestei acțiuni edilul, împreună cu echipa sa au droit să identifice noi cazuri sociale, să cunoască mai bine problemele cetățenilor și a tinerele mame.

,Maternitatea timpurie continuă să fie un fenomen dramatic, a căror cauze sunt atât socio-culturale, cât și medicale. De aceea este vitală prevenirea acestora în comunitățile vulnerabile. Este important în primul rând să ne luăm angajamente majore,  astfel vom continua aceste actiuni pe raza comunei Călinești ’’ . transmite edilul comunei, domnul Mihai Georgescu.

*Beneficiarele au semnat acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal și sunt de acord să publicam fotografiile.

Last modified: 24/07/2022

Comments are closed.

Translate »