Primăria Călinești

ȘTIRI

Izvorul Tămăduirii!

21 April 2023

PRIMĂRIA CĂLINEȘTI

Județul Argeș

Primarul Georgescu – alături de colegii din TSD Argeș

10/04/2022

Tinerii Social Democrați Argeșeni au participat astăzi, 10 aprilie, la o acțiune de plantare de copaci. În acest sens, zeci de membri ai organizațiilor locale au luat parte la o acțiune amplă de plantare în zona Topoloveni.

Acțiunea a avut un dublu scop, educativ și practic, fiind plantați diverși puieți. Tinerii social democrați au participat prima dată la o sesiune de informare unde au fost învățați cum să planteze corect un arbore, iar apoi au putut să pună în practică cele învățate.

Alături de membri TSD Argeș, la această acțiune au fost prezenți  președintele TSD România, Mihai Alexandru Ghigiu, coordonatorii TSD Argeș, deputatul Remus Mihalcea, consilierul județean Cătălin Mîndroc și consilierul Andrei Grigore, parlamentarii de Argeș Simona Bucura Oprescu – secretar executiv al PSD Argeș, Aurel Bălășoiu, Cristina Stocheci și Nicolae Georgescu, domnul Ion Mînzînă – președinte al PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș, vicepreședinții Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu, dar și primarii din localitățile Topoloveni – Gheorghiță Boțârcă – gazda evenimentului, Călinești – Mihai Georgescu, Corbeni – Nicolae Dinică, Rociu – Victor Bălășoiu și Budeasa – Nicolae Rachieru.

Având în vedere schimbările de climă cu influențe dramatice asupra mediului, inițiativa își propune să crească gradul de implicare a cetățenilor pentru susținerea habitatelor forestiere, precum și creșterea responsabilității pentru o lume mai curată.

,,Pe lângă grija față de mediu, pe care o încurajez de câte ori am ocazia, aceasta este una dintre cele mai importante surse naturale de purificare a aerului, plantarea de copaci.

Felicit organizatorii evenimentului și zecile de voluntari care au participat astăzi la Topoloveni.’’, a declarat edilul comunei Călinești – Mihai Georgescu.aprilie

Last modified: 11/04/2022

Comments are closed.

Translate »