Primăria Călinești

PRIMĂRIA CĂLINEȘTI

Județul Argeș

Primarul Georgescu a scos funcționarii publici în teren !

10/05/2022

Dragi cetățeni

Vă informăm că în săptămâna : 09.05.2022 – 13.05.2022, la nivelul Comunei Călinești se desfășoară o amplă acțiune privind citirea indexurilor de apă. EDIL CALINESTI APA CANAL 2021 urmează să îmbunătățească programul în care operează, iar pentru a elimina orice fel de eroare, primarul le-a cerut să verifice personal fiecare apometru. Mai mult de atât, Mihai Georgescu a participat cu una din cele cinci echipe aflate pe teren.

O dezvoltare economica și socială durabilă, înseamnă o dezvoltare în armonie și echilibru cu natura.

Fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze și să-și asume responsabilitatea privind impactul pe care acțiunile lui le are asupra naturii și a vieții celorlalți. În acest sens, pe raza comunei noastre, efectivele de lucru curăță șanturile, defrișează și informează cetățenii cu privire la responsabilitatea pe care aceștia o au în a-și curăța podurile.

,,Ca în fiecare an, amintim cetăţenilor și persoanelor juridice că au obligativitatea curăţării trotuarelor aferente imobilelor sau spaţiilor comerciale pe care le deţin, conform legislaţiei în vigoare. În caz de neconformare, se vor aplica sancţiunile contravenţionale.” , a declarat primarul Georgescu.

Să păstrăm un mediu curat pentru sănătatea copiilor noștri!

Last modified: 10/05/2022

Comments are closed.

Translate »