Primăria Călinești

PRIMĂRIA CĂLINEȘTI

Județul Argeș

Un nou parteneriat cu Centrul pentru Tineret al Municipiului București

12/01/2022

Dragi cetățeni,

Ne bucurăm să începem anul nou cu vești bune și cu realizări în folosul comunității noastre! Primarul comunei noastre, dl. Mihai Georgescu, a semnat astăzi, 12.01.2022, un parteneriat cu Centrul pentru Tineret al Municipiului București.

Scopul acestui protocol este acela de a organiza în comun evenimente și programe, pentru ca tinerii călineșteni, și nu numai, să beneficieze de noi experiențe culturale, dar și diverse campanii de conștientizare și informare utile, în domenii precum: educație, sport, sănătate, divertisment, dezvoltare personală, grupuri de lucru tematice, incluziune socială, dezvoltare socioprofesională, dar și voluntariat.

,,Vom căuta permanent oportunităţi de colaborare comune, metode optime pe care să le aplicăm şi la noi şi, nu în ultimul rând, să împărtășim altora reţetele noastre de succes. Îmi doresc, ca primar, să ducem Călineştiul la un alt nivel prin acest tip de colaborări, astfel încât generația tânără să aibă acces la toate instrumentele necesare evoluției lor’’, a declarat primarul Mihai Georgescu.

Last modified: 12/01/2022

Comments are closed.

Translate »