Primăria Călinești

PRIMĂRIA CĂLINEȘTI

Județul Argeș

Nou parteneriat – LHOM Business Academy

05/02/2022

Dragi cetățeni,

Astăzi la Călinești am început un nou parteneriat cu Lhom Business Academy, cel mai nou și eficient centru educațional din orașul Pitești.

Din dorința de a oferi copiilor din familiile defavorizate posibilitatea de a învăța limba engleză prin cele mai bune metode de dezvoltare socio-emoțională, la Căminul Cultural Călinești se vor organiza la fiecare 2 săptămâni, cursuri de limba engleză.

Primarul Mihai Georgescu a fost prezent la deschiderea noilor cursuri, asigurându-i pe organizatori de tot sprijinul său, fiind permanent preocupat de educatie si bunăstarea copiilor din comună.

 

Pentru toți ceilalți copilași care doresc să învețe o limbă străină sau să participe la atelierele lor de dezvoltare personală, se pot înscrie la sediul din orașul Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, nr.50-52, clădirea Business Forum Centre, etaj 4. Pentru mai multe detalii referitoare la cursurile lor din timpul săptămânii și înscrieri puteți apela 0746 788 721 sau puteți trimite un e-mail la inscrieri@lhomcart.com.

Last modified: 05/02/2022

Comments are closed.

Translate »