Primăria Călinești

PRIMĂRIA CĂLINEȘTI

Județul Argeș

La mulți ani, Calineșteni!

20/05/2022

 Astăzi, 20 mai, ziua comunei Călinești ce cadou mai frumos putea sa primească decât o acțiune de ecologizare care a avut ca scop atât împrospătarea mediului înconjurător cât și conștientizarea și responsabilizarea locuitorilor comunei în ceea ce privește necesitatea respectarii regulilor de depozitare a deseurilor de orice fel. 

 Campania a început la ora 11.00 și au participat elevii din Călinești, din toate nivelurile de pregătire didactică, de la cel preșcolar și până la cel liceal, alături de cadrele didactice, personalul auxiliar, membri ai Consiliului de administrație, parteneri, colaboratori, voluntari, refugiați.

 Toți participanții au primit saci pentru colectarea deșeurilor și mănuși de protecție, respectiv măști de protecție și materiale dezinfectante. 

 Acestei campanii s-au alăturat aproximativ 800 de persoane printre care și tineri din PSD Călinești, mulțumim tuturor pentru participare. 

 Domnul Primar, Mihai Georgescu , a ținut să mulțumească tuturor celor care au participat la această acțiune cât și cetățenilor care nu au participat în mod direct, dar care vor face eforturi în a păstra o comuna curată și un mediu sănătos atât pentru noi cât și pentru copiii noștri!

Edilul a mai atras atenția că în comună au fost montate camere de supraveghere, și vor fi amendați toți cei care aruncă gunoi, altundeva decât în tomberoane și coșuri de gunoi, le-a explicat copiilor despre importanța unui mediu curat, și mai ales despre aportul pe care ei îl pot aduce comunității din care fac parte, prin formarea unor deprinderi ce protejează mediul înconjurător.

În întreaga comuna se desfășoară permanent acțiuni de curățare, îngrijire, montare  panouri informative dar și noi coșuri de gunoi, tocmai pentru a ne fi cat mai ușor să menținem comuna curată.

Nouă nu ne rămâne decât sa-i felicitam pe cel care au avut această inițiativă și pe cei care au dus-o la bun sfârșit!

La mulți ani, Călinești!

Last modified: 01/06/2022

Comments are closed.

Translate »