Primăria Călinești

PRIMĂRIA CĂLINEȘTI

Județul Argeș

Inaugurare – Clubul Seniorilor – Călinești !

01/10/2022

Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită în fiecare an, în data de 1 octombrie ne oferă prilejul de a ne exprima recunoştinţa şi respectul faţă de seniorii noștri, de părinții ori bunicii noștri.

Cu această ocazie, Primarul comunei, domnul Mihai Georgescu, a inaugurat Clubul Seniorilor – Călinești, misiunea noastră este să le redeschidem acestora apetitul pentru cunoaştere însoţit de implicare directă, pe toate segmentele, cum ar fi: sport, cultură, sănătate, socializare, etc.

,,M-am gândit că pensionarilor din Călinești le-ar prinde bine un loc în care să socializeze! Vă va ajuta să rămâneti activi şi integraţi într-o societate aflată în continuă schimbare. Este un tip de serviciu alternativ care îşi propune să ofere posibilitatea seniorilor, de a se implica în viaţa comunităţii şi de a fi puşi în valoare, atât ei ca indivizi, cât şi experienţele lor de viaţă.

O categorie socială atât de numeroasă, supusă până acum câţiva ani excluziunii sociale, trebuie considerată o resursă viabilă pentru societate.

De aceea, mi-am propus să vă am aproape de comunitate să mă sfătuiesc cu dumneavostră, impreuna sa facem lucruri mărețe in Călinești! ’’ a declarat Edilul Mihai Georgescu.

Această zi ne reaminteşte cât de valoroşi sunt oamenii, indiferent de vârsta lor. A fi alături de persoanele vârstnice şi a le arăta respectul nostru este o datorie morală ca cetăţeni şi ca societate.

La mulți ani, tuturor pensionarilor și persoanelor vârstnice din comunitatea noastră!

Last modified: 02/10/2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »