Primăria Călinești

PRIMĂRIA CĂLINEȘTI

Județul Argeș

Evenimentul de suflet al Piteştiului – Simfonia Lalelelor !

15/04/2022

Edilul Mihai Georgescu, împreună cu numeroase oficialități din județul Argeș, a participat astăzi la evenimentul emblematic al Piteştiului, „Simfonia Lalelelor”, ajuns la ediţia cu numărul 45, organizat în mijlocul naturii, în Parcul Lunca Argeşului, unde au fost plantaţi, pentru bucuria localnicilor şi a turiştilor, aproximativ 60.000 de bulbi de lalea.

În pavilionul expoziţional vor putea fi admirate standurile în care sunt expuse creaţiile florarilor şi peisagiştilor din ţară şi de peste hotare , în afara acestuia, vizitatorii vor găsi standuri cu flori .

Copiii vor avea şi ei parte de o surpriză: parcul tematic Dino Park, o expoziţie ştiinţifico-educaţională localizată în aer liber, cu peste 40 de exponate de dinozauri animatronici de ultimă generaţie ce emit sunete, respiră şi se mişcă.   Expoziţia va fi deschisă cu prilejul Simfoniei Lalelelor, dar va rămâne în Parcul „Lunca Argeşului” până la sfârşitul lunii mai. 

Transport gratuit la „Simfonia Lalelelor”, în Parcul „Lunca Argeșului”, între 15 și 17 aprilie!

Traseul acestora va fi programat din 30 în 30 de minute, între Teatrul „Alexandru Davila” și Parcul „Lunca Argeșului”.

Programul curselor va fi următorul: vineri, 15 aprilie, în intervalul orar 14:00 – 21:00, sâmbătă și duminică, 16 și 17 aprilie, între orele 10:00 și 21:00.

Last modified: 28/04/2022

Comments are closed.

Translate »