Primăria Călinești

PRIMĂRIA CĂLINEȘTI

Județul Argeș

Evenimente de weekend la Călinești!

27/02/2022

Dragi cetățeni,

Sâmbătă, la Căminul Cultural Călinești, a fost prezentă o echipă de medici care ne-a vorbit despre cum poți să previi, să diagnostichezi și să te tratezi de cancerul de sân. La sfârșitul întâlnirii doamnele prezente au beneficiat de consultații gratuite, de specialitate.

Sub sloganul: ,,Argeșul coase cu firul de aur al istoriei, la Călinești”, tot sâmbătă am avut atelierul de mărtisoare, sub îndrumarea doamnei Crenguța Pop în cadrul Șezatorii.

Primarul Mihai Georgescu a fost prezent la cele 2 evenimente, ulterior trebuid să plece de urgență deoarece, în Satul Radu Negru, a avut loc un incendiu de vegetație, pe o suprafață de peste 40 hectare, din fericire a fost stins în timp util, mulțumim tuturor celor implicați!

Duminică, edilul comunei, a continuat tradiția de a premia fiecare cuplu longeviv, acțiunea are ca scop recunoașterea membrilor comunității care susțin valorile familiei și importanța stabilității în căsătorie, contribuind astfel, prin toată experiența lor de viață și de muncă, la dezvoltarea acestei comune.

Familia Barzoi Romeo și Elena, au împlinit 50 de ani de căsnicie, aceștia au fost primit diplomă de fidelitate, buchet de flori și premii în bani, din partea primarului Mihai Georgescu. Romeo a lucrat în Siria la rafinaria Baniyas, apoi la Tiab, de unde a ieșit la pensie, iar Elena, a lucrat la fabrica de oțet din Topoloveni, nepotul lor, Dragos Georgian Mateescu, este profesor de istorie, iar nora acestora, d-na. Lili Mateescu, este directoare la creșa Tudor Vladimirescu.

Îi felicităm, le dorim sănătate și noi amintiri împreună, alături de cei dragi! La mulți 

Last modified: 27/02/2022

Comments are closed.

Translate »