Primăria Călinești

PRIMĂRIA CĂLINEȘTI

Județul Argeș

Echipamente noi la Centrul de Permanență Călinești

13/12/2021

Centrul de Permanență Călinești oferă servicii de asistență medicală în regim de gardă  Luni – Vineri de la ora 15:00 la ora 08:00.

Sâmbătă, Duminică și în zilele de Sărbători Legale 24/24 de la ora 08:00 la ora 08:00. 

Începând cu luna decembrie, cetăţenii din comuna Călinești și din orașul Topoloveni au la dispoziţie, gratuit prin centrul de permanenţă Călineşti, servicii de ecografie si EKG, realizate cu aparate aduse în centru cu sprijinul Spitalului Costeşti şi Spitalului de Pediatrie Piteşti.

Totodată, centrul de permanență Călinești, cu sprijinul cadrelor medicale, oferă servicii medicale la domiciliul pacienților, deplasarea acestora făcându-se cu ajutorul ambulanței din dotarea centrului.

Astfel, toți pacienții pot apela serviciile centrului formând numărul de telefon 0736 390 782 sau apelând serviciul 112 și din afara localităților Călinești și Topoloveni, serviciul de ambulanță direcționând apelul către centrul de permanență Călinești.

Echipa Primăriei Călinești, condusă de primarul Mihai Georgescu, a făcut si face eforturi permanente pentru îmbunătăţirea serviciilor medicale pentru cetăţenii din comuna Călinești și zonele limitrofe. “Mă bucur enorm de mult că am reuşit să dotăm centrul de permanenţă cu aceste două aparate de importanţă vitală: un electrocardiograf şi un ecograf. Am reuşit astfel să avem un centru bine dotat, care să ajute la orice oră pacienţii care au nevoie de asistenţă medicala de specialitate. Sănătatea oamenilor este întotdeauna pe primul plan şi vom continua să ne preocupăm de aceasta dotând centrul de permanență cu aparatură necesară serviciilor medicale”, a afirmat primarul Mihai Georgescu.

Last modified: 13/12/2021

Comments are closed.

Translate »