Primăria Călinești

PRIMĂRIA CĂLINEȘTI

Județul Argeș

CUPA JUDO ,, VIITORUL” – EDȚIA I

10/12/2022

Competiția poate încuraja creșterea și îl împinge pe copil spre excelență. Copiii pot beneficia de competiție, în egală măsură, pentru că ei învață despre abilitățile și limitele lor, își fixează obiective, își cresc popularitatea, își dezvoltă competența într-o anumita arie, învață să performeze în fața unui grup sau a unei colectivități și, cel mai important, învață să lucreze împreună cu alți copii.

Judo astăzi este un sport olimpic bine stabilit, jucat de milioane de oameni din întreaga lume.

Nu este doar un sport competițional, ci și o activitate îmbogățită cu tradiții și cultură milenară. Judo este, de asemenea, un sistem de autoapărare stabilit, utilizat în întreaga lume.

Atmosfera și energia pe care ne-ați oferit-o astăzi la Călinești au fost uimitoare, mulțumim tuturor participanților, anul viitor vă așteptăm să inaugurăm noua sala de sport, prin ediția 2 a cupei ,,VIITORUL” .

👉,Felicitări sportivilor pentru munca depusă, care a fost încununată de medalii . Felicitări și părinților pentru susținere și antrenorilor care s-au dovedit de multe ori profesori și părinți pentru sportivii pe care i-au motivat pentru atingerea rezultatelor de performanță!

Mulțumesc domnului profesor Dan Florea și echipei dânsului pentru implicarea și efortul depus.

Vă mulțumesc pentru că a-ți dat curs invitației noastre, sunt aici pentru voi, aveți sprijinul meu necontenit ori de câte ori alegeți să vă fiu gazdă’‘ , a declarat Primarul Mihai Georgescu.

Last modified: 11/12/2022

Comments are closed.

Translate »