Primăria Călinești

PRIMĂRIA CĂLINEȘTI

Județul Argeș

Călinești, gazda Stagiului Național de Aikido AIKIKAI

11/09/2021

Primăria Călinești Aikido

Pentru noi toți, sportul este foarte important. Înseamnă atât sănătate, cât și competiție corectă, fair-play, valoare care dorim să inspire cât mai mulți tineri din comuna noastră.

De aceea, ne bucurăm nespus că astăzi, 11 septembrie, am fost gazda unui eveniment de amploare în domeniul sportiv: Stagiul Național de Aikido AIKIKAI, desfășurat la Căminul Cultural Călinești. Evenimentul, organizat de către secția de Aikido AIKIKAI a Asociației Sportive Club Sportiv ,,Viitorul Călinești 2019″, a strâns peste 200 de sportivi practicanți de Aikido din toată țara, atât copii, cât și adulți. De asemenea, am fost onorați și de participarea întregii conduceri a organizației naționale AIKIKAI ROMÂNIA, forul diriguitor al acestei manifestări.

Suntem fericiți, totodată, că am avut și prilejul de a recunoaște meritele sportive și reușitele înregistrate în competițiile de la nivel național ale lui Dimitrie Udeanu, sportiv de performanță din comuna noastră. El a primit un premiu din partea primarului Mihai Georgescu, care a dorit să recompenseze meritele acestuia.

 „Acest eveniment sportiv așază comuna noastră pe harta sportivă a județului și a țării. Ne bucurăm că putem oferi tinerilor din comunitatea noastră un astfel de model și îi încurajez pe cât mai mulți să practice această artă marțială japoneză. Sportul ajută nu doar la întărirea sănătății, un lucru important mai ales în contextul pandemiei, ci și la dezvoltarea caracterului. Deși sportul înseamnă competiție, el înseamnă în același timp unitate și spirit de echipă, lupta comună pentru același scop”, declară primarul Mihai Georgescu.

Primăria Călinești urează succes în competiții tuturor sportivilor și îi asigurăm de tot sprijinul nostru pentru organizarea și găzduirea unor concursuri viitoare.

Last modified: 11/09/2021

Comments are closed.

Translate »