Primăria Călinești

PRIMĂRIA CĂLINEȘTI

Județul Argeș

5 IUNIE 2021 “ARGESUL CURAT”

25/05/2021

              In fiecare an, pe 5 iunie, lumea intreaga sarbatoreste Ziua Mondiala a Mediului. Dar daca o singura zi pe an ne gandim la mediu, iar in celelalte 364 uitam de el, atunci totul este pierdut. Caci mediul este asa cum ni-l pastram, asa cum ni-l cream. Planeta ne-a pus la dispozitie toate elementele necesare unei vieti sanatoase. Mai departe, totul depinde de noi. Iar daca nu actinam responsabil, victimele suntem tot noi insine!

              Astfel , in data de 5 iunie, va avea loc o actiune de ecologizare a Comunei Calinesti, ce se va derula in cadrul proiectului “Argesul curat”. Obiectul proiectului il constituie curatenia propriu-zisa in cadrul careia voluntarii se vor imparti in echipe de lucru, vor primi saci menajeri si manusi de protectie si vor curata zonele din comuna. Scopul principal al actiunii este acela de a constientiza importanta respectarii mediului inconjurator, dar si de a lua masurile necesare pentru a-l proteja.

             Persoanele interesate de pariciparea la actiunea de ecologizare a Comunei    sunt asteptate sambata, 5 iunie, ora 10:00 la sediul Primariei.

              Va asteptam cu drag!            

Daca nu putem lasa urmasilor nostri o tara bogata, sta in puterea noastra sa lasam o tara mai curata!!!”

Last modified: 25/05/2021

Comments are closed.

Translate »